Hair micro system!

Kroz istoriju se ukorenilo pod nazivom tupe! Zahvaljujući najnovijim materijalima i metodama izrade, postalo je prepoznatljivo pod imenom Hair Micro Sistem ili Kapilarna proteza!

Neko bi pomislio da je bombastičan naziv u svrsi dobre reklame i vešt marketiški trik, međutim proizvod koji vam predstavljamo nije ništa drugo do ono što stoji u njegovom nazivu!
Hair micro sistem se najčešće preporučuje u slučajevima nedostatka kose na temenom i potiljačnom delu glave.
Uz nekoliko sistema kačenja ili lepljenja na glavu predstavlja najsavršeniji i estetski najlepši sistem današnjice a svrhu kamuflaže nedostatka kose! Na prvu loptu neko bi pomislijo da je reč o hirurškoj metodi presađivanja kose, medjutim nije. Hair micro sistem ili kapilarna proteza je vlasuljarski dodatak, najfinije izrade, sistem koji ne rešava zdravstveni problem nedostatka kose ali u potpunosti rešava estetski problem nedostatka kose! Osmišljen je da se lako održava i jednostavno montira!

Ako bolje pogledate fotografiju, pomislićete da smo je dorađivali u Photoshop-u. Nismo! Tajna je u kvalitetu i odabiru dlake kao i načinu vezivanja i beljenju čvorova! Jednostavno, vizuelno i pod rukom nećete primetiti nikakvu razliku!

Dlaka po dlaka efekat

Postavljanje sistema je jednostavno. U zavisnosti čime ga želite pričvrstiti za teme prilikom svakog postavljanja oduzeće vam samo 3 do 5 minuta vremena! Jedini je sistem u vlasuljarstvu koji se može nositi duže od jednog dana a da pritom ne izazove neželjene kontraindikacije!

Nakon uzimanja mera odnosno otiska vaše glave, odabira boje dlake, kvaliteta dlake, dužine i gustine, kreće se sa procesom izrade koji u proseku traje od 30 do 45 dana!
Izrađuje se sistemom knifanja, duplog ili običnog čvora, što garantuje dugovečnost dodatka na koji WHM centar daje i doživotnu garanciju uz uslov da se sistem održava u nasoj vlasuljarskoj radionici!
Po principu dlaka po dlaka efekat koji se dobija nosenjem sistema identičan je prirodnom efektu rasta dlake iz kože glave! Sistem se pričvršćuje uz pomoc klipsi, lepka ili trake na glavu i može se nositi više nedelja bez potrebe za skidanjem! Svakako da kao profesionalci i savesni prodavci savetujemo kao najzdravije rešenje za vašu kozu da sistem stavljate na početku a skidate na kraju dana!

Hair micro system je jedini vlasuljarski dodatak koji ne morate skidati prilikom kupanja ili ronjena i kao takav postao je popularan u svetu!

Pravimo ga od najrazlicitijih vrsta dlake sto uostalom najviše utiče na cenu sistema! Ono što preporucujemo i što se pokazalo kao najbolje je brazilska Ili evropska kosa! One su najposlušnije i najlakše za dalje održavanje sistema!

Uz konsultacije odlučićemo koja je baza najbolja za vas, izabraćemo kosu koju u velikim količinama imamo na lageru u svakom momentu!

Sistem prilagođavamo tako da se njegova boja uklapa sa bojom vaše kose a dlaka sistema uliva i stapa sa dlakom vaše kose a da se prelaz ne vidi! Tako dizajniran sistem je spreman za nošenje pravo iz kutije i garantujemo da nikada neće biti zabačen na dnu neke police ili fioke!

Po završetku izrade sistema postoji mogućnost za određene korekcije ukoliko smatrate da je to potrebno, nema problema… Sistem se koriguje i dorađuje sve dok vi ne budete potpuno zadovoljni njegovim izgledom! Uostalom ukoliko procenite da niste dobili ono što ste očekivali, sistem ne morate preuzeti a mi ćemo vam vratiti novac!

Poenta je da iz WHM vlasuljarskog centra ne izađete nezadovoljni, uostalom mi vam to prvi nećemo dozvoliti!

Od nas ćete dobiti najiskrenije savete i predloge, prema vašem novcu ponašamo se odgovorno što znači da ćemo vam uvek preporučiti najbolje rešenje kako za vaš izgled tako i za vas džep!

Pišite nam

Galerija i video

Kontakt informacije