WIG AND HAIR MASTER d.o.o. iz Beograda, sa sedištem u Vojvode Stepe 133, je lider na našem tržištu u oblasti vlasuljarstva i nege kose!

U poslu vezanom za kosu, postojimo od početka sedamdesetih godina prošlog veka i spadamo u retku vlasuljarsku radionicu sa toliko dugom tradicijom! Usavršavali smo se i svoje znanje dogradivali u najvećim i najuspešnijim svetskim fabrikama vlasuljarskih proizvoda a ne retko, svoje znanje i iskustva iz oblasti vlasuljarstva prenosili kolegama iz celog sveta!

Bavimo se preradom prirodne kose za nadogradnju i izradom svih vrsta vlasuljarskih dodataka, perika, umetaka, brkova, brada, trepavica, obrva, bakerbarda, tupea. Vršimo usluge tresiranja, klasiranja, prepariranja i knifanja kose!
Vršimo prodaju opreme i materijala za frizere i vlasuljare, kao i sintetike za izradu afro kikica!
Aktivni smo na filmu, u pozorištu i muzickoj sceni!
Zbog kvaliteta naših proizvoda i usluga, dobrih poslovnih običaja i poslovnog morala, poštovanja roka isporuke i konkurentne cene, ugled WHM vlasuljarske radionice je u stalnom porastu!
Ukoliko ste zainteresovani za naše proizvode, molimo ne oklevajte da nas kontaktirate, mi cemo biti srećni da vam pružimo dodatne informacije i savete!

Srdačan pozdrav!
Majstorović Marko, manager
Wig and hair master d.o.o.

Navigacija

Pišite nam

Galerija i video

Kontakt informacije