Početna Prirodna kosa

Prirodna kosa

011m indian hair

Indijska kosa je najpopularnija kosa na tržistu! 
Izuzetno kvalitetna i izdržljiva, laka za održavanje i oblikovanje, Indijska dlaka se pokazala kao proverena investicija! 

012m brazilian hair

Potražnja za Brazilskom kosom je sve veća. 
Sjajne karakteristike ove veoma kvalitetne dlake izbacile su je na prvo mesto po potražnji u svetu! 

013m chinese hair

Kinesku kosu imamo u ponudi od 50cm do 85cm dužine. 
Karakteriše je ravna dlaka, ali se po potrebi može preparirati i na taj način dobiti lokne po želji. 

014m vietnamesse hair

Sve češće i sve više zastupljena kosa na našem tržištu. 
Krasi je svilenkasta dlaka, pogodna za transformaciju bilo koje vrste. 

015m european hair

Evropska dlaka je najtraženija i najkvalitetnija prirodna dlaka na svetskom tržištu. 
Ona je najpoželjnija kako za nadogradnju kose tako i za izradu perika, umetaka, brkova, brada, itd... 

Domaće tržište zatrpano je nekvalitetnom “prirodnom” kosom. Iz sveta sve češće stiže mešavina prirodne kose i sintetike, koja se na prvi pogled ne razlikuje od domaće – evropske kose. Devojke se međutim razočaraju kada shvate da njihova skupa nadogradnja nije 100% prirodna!

Svaki prosečan potrošač, zainteresovan za kupovinu prirodne kose, zbunjen je ponudom  sa kojom se sreće! Oglasi i internet stranice su preplavljeni ponudom “100% prirodna kosa za nadogradnju” uz to cena je poprilično niska pa se potrošač omamljen i oduševljen često odlučuje za takvu investiciju. Već posle par dana shvati da je prevaren! Suočava se sa problemima: mršenja, rasčešljavanja, pranja i feniranja a uglavnom i opadanja iste! Naravno, savesni prodavac će vas ubediti da je problem do vas jer pobogu, nadogradnju ne održavate na adekvatan način!

Zaboravljamo da je prosečna brzina rasta dlake 1cm-1,5cm mesečno, pa se lako može zaključiti da je dlaci potrebno i do 6 godina da dostigne prosečnu dužinu od 60cm.

Nije neobično da se prirodna kosa miksuje sa sintetikom i zato treba pojasniti ovaj problem, pre nego se odlučite za kupovinu iste.