Početna Nadogradnja kose Nadogradnja perlicama

Dodatne informacije

  • Dužina: od 40cm - do 90cm dužine
  • Boja na lageru: Prirodna, nefarbana
  • Količina: prodaje se na gram
  • U ponudi: a. Tresirana, b. Klasirana, c. Sa keratinom
  • Struktura dlake: ravna
 
 

Metod nadogradne perlicama je poprilično sličan metodu nadogradnje keratinom. Ako ništa drugo keratin se koristi u oba slučaja.

Ono zbog čega je ovaj sistem nadogradnje privukao veliki broj pristalica lepšeg pola je to što se pramenovi grupisani keratinom  ne lepe za kosu, već se uz pomoć heklice, zajedno sa vašom kosomprovlače kroz aluminijumske perlice.

Bez obzira sto se keratin ne topi, na njegov kvalitet treba obratiti pažnju. Lošiji keratin će se u kontaktu sa toplom vodom ili pod uticajem fena razgraditi sto će za posledicu imati opadanje pramenova. I kvalitet perlica igra važnu ulogu. Birajte perlice sa debljim zidom jer ćete tako izbeći pucanje iste prilikom jačeg pritiska klještima. Danas u ponudi postoje perlice obložene silikonom sa unutrašnje strane koji eliminiše mogućnost da nadograđeni pramen vremenom spadne.

Kod nadogradnje perlicama, pramenovi se mogu rasporediti tako da se prelaz između vaše i nadograđene kose apsoluto ne vidi. Ako uzmemo u obzir da je prosečna brzina rasta kose  0,2-0,4mm na dan, korekcija se mora raditi za najmanje 6 meseci od dana izrade nadogradnje.

Pročitano 14259 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 16 maj 2012 17:29