Početna Nadogradnja kose Nadogradnja kose klipsama

Dodatne informacije

  • Dužina: od 40cm - do 90cm dužine
  • Boja na lageru: Prirodna, nefarbana
  • Količina: prodaje se na gram
  • U ponudi: a. Tresirana, b. Klasirana, c. Sa keratinom
  • Struktura dlake: ravna

Takozvana doživotna nadogradnja, kako smo je pre desetak godina prozvali u WHM vlasuljarskom centru, ili nadogradnja klipsama, predstavlja jedan od najpraktičnijih sistema nadogradjivanja kose, kako kod nas tako i u svetu!

Zbog svoje praktičnosti, lakoće održavanja i brzine montiranja odnosno skidanja nadogradnja klipsama već dugi niz godina predstavlja pravi hit među ženskom populacijom.

Nadogradnja klipsama pravi savršeni estetski efekat a ukoliko se uzme u obzir da ne pravi nikakve kontraindikacije, onda slobodno možemo reći da je favorit među  nadogradnjom kose.

Postupak montiranja je jednostavan i traje svega nekoliko minuta! Klipse koje su prišivene za istresiranu kosu, funkcionišu po principu klik-klak. U zatvorenom položaju, kada su prikačene za vašu kosu, praktično ih je nemoguće svući i ulivaju sigurnost onome ko ih nosi.

Obično se pravi iz četiri odvojena dela:
Prvi, odnosno vratni deo, radi se po širini vrata klijenta za koji je namenjena
Drugi  se radi se po širini potiljačnog dela, od vrha uha, do drugog vrha uha, i
Treći odnosno četvrti deo predstavljaju bočne stranice, kače se u visini zulufa i širine su same klipse.

Nadogradnja na klipse se održava nezavisno i ne morate je prati kada i vašu kosu.
Ukoliko je dlaka kvalitetno tresirana, nadogradnja klipsama vam može trajati večno, što je uostalom i njena svrha. Takođe, možete zahtevati da se tresa premaže gumenim mlekom I mašinski opšije, što je svakako prednost I garant da će vam nadogradnja poslužiti I duže nego što očekujete.

Pročitano 39148 puta Poslednji put izmenjeno sreda, 16 maj 2012 16:41